fredag 12 februari 2010

Tack och på återseende från Libero!

Nu är Rebuz en liten kille och inte en bebis längre! Fick ytterligare ett bevis i mailen idag. På onsdag fyller vår lille kille 2 år! Vad tiden har gått fort! Helt otroligt!


Hej Camilla
 
 
Ert barn har redan hunnit fylla 2 år, och ni har fått vara med om den fantastiska utvecklingen från nyfött spädbarn till talande, springande, självständigt, stort barn. Vi är mycket glada att ni har svarat på våra frågor och aktivt deltagit i klubben. Era svar har glatt och inspirerat oss och är till hjälp för oss i vår fortsatta utveckling av blöjor till framtidens barn. Från och med nu får ni inte e-postmeddelanden regelbundet om er 2-åring, men fram till barnets 3-årsdag hör jag ändå av mig när vi har spännande nyheter eller bra erbjudanden som är relevanta för er.

Om du blir gravid igen behöver du bara logga in under Mina data på libero.se och anmäla ditt kommande barn. Välkommen tillbaka till oss - vi har ett stort och spännande program för hela graviditeten. Tusen tack för den här gången. Jag hoppas vi ses igen!
 
 
Vänliga hälsningar

Ulla Rode
Sjuksköterska
 
 
 
 
 
 
Om du inte längre vill ha email från Libero, klicka här
E38.SE
Member ID: 27518398



24SevenOffice, the world leading web-based ERP system, has checked this mail for viruses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar